Post by loaranscadiccomp on Feb 6, 2022 15:22:45 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک کلیدهای زیادی ▞▞▞
▞▞▞ Minecraft 2022 version ▞▞▞
به من اجازه نمی دهد از پوستم استفاده کنم من عاشق بازی هستم اما این اتفاق می افتد، وقتی می خواهم پوستم را روی آن بگذارم می گوید Access برای این نسخه در دسترس نیست
من مدت زیادی است که Minecraft بازی می کنم و مشکلی ندارم، اما یک روز یک حساب پشتیبان درست کردم فقط در صورتی که حسابم را گم کنم، بنابراین یکی درست کردم، اما وقتی سعی کردم به حساب اصلی خود سوئیچ کنم، اجازه نداد، روی صفحه نمایش من می گوید پس از آن نام کاربری من را خوش آمدید و در حساب دیگری وارد شوید. من روی یک حساب دیگر وارد شوید، صفحه من را بازنشانی می کند و من را به همان صفحه باز می گرداند. این کار را بارها و بارها بدون توقف انجام می دهد. لطفا این مشکل را برطرف کنید
بازی مورد علاقه من فوق العاده سرگرم کننده انجام هر کاری است، حتی برخی بازی ها در roblox مانند killer mystery و rp بسیار سرگرم کننده است. آن را دوست داشتم شما هم خواهید داشت. این بازی شما می توانید تمام روز در مورد آن صحبت کنید آن را بخرید. این بهترین است. اسکریپت را بخوانید تا بیشتر بدانید، از اینکه به آنچه من میگویم نگاه کردید، متشکرم!
یک بازی شگفتانگیز اما نه چندان خوب در گوشی، اما زمانی که بتوانید کنترلها را پایین بیاورید، عالی است.
این بازی را دوست دارم، moblie بازی با دوستان را آسانتر میکند، اگرچه عادت کردن به کنترلهای لمسی کمی سخت است، اما اگر با آن مشکل دارید، این یک کنترلکننده است که از طریق بلوتوث سازگار است. یک اشکال وجود دارد که اخیراً با آن مواجه شدم که باعث شد همه اوباش اطراف پایگاه من ناپدید شوند و منظورم همه سگ ها، گربه ها، آکسولوتل ها، گولم آهنی و روستاییان است. اکثر آنها خوب هستند، اما جایگزین کردن روستاییان سخت است. هنوز هم یک بازی عالی
من مود بلوک لاکی را دریافت کردم و هر زمان که یک بلوک لاکی استخراج کردم وقتی سرویس یا اینترنت کاملی دارم با تاخیر مواجه میشود و فقط خیلی عقب میافتد و نمیدانم با آن چه کار کنم، بازی را ترک کردم دوباره وارد شدم و آتش هنوز آنجا بود و اوباش ما در آتش هستیم و آنها فقط بدون صدمه زدن در آنجا می ایستند و صدایی هم ندارند و عجیب بود و من نمی دانم چگونه آن را پس بدهم و اگر بازپرداخت کنم، تمام پیشرفتم از بین رفته است. و اکنون می خواهم در حالت بلوک خوش شانس پیشرفت کنم، بنابراین بله.
خب بله، باگهای زیادی وجود دارد و این واقعیت که Bedrock است آنقدرها هم خوب نیست، اما با این وجود باید آن را به Mojang بدهید، آنها در حال حاضر یکی از بازیهای با بالاترین امتیاز را در پلی استیشن ایکسباکس و رایانه دارند و فقط سعی میکنند آن را گسترش دهند. به موبایل تا دیگران بتوانند از واقعیت Minecraft لذت ببرند، همچنین من عاشق ویژگی چند نفره و Mineplace هستم که به آن حس منحصر به فرد می دهد زیرا فقط مانند Bloom و چیزهای دیگر است و واقعاً فقط می توانید با موبایل استفاده کنید.
آهسته. تدریجی. هر زمان که برنامه را ترک می کنم باید دوباره بارگیری شود. من نمی توانم تنظیمات حریم خصوصی آنلاین خود را تغییر دهم، حتی اگر در یک چیز خانوادگی نباشم. و واقعاً بد است
اینجوری بازی داره اعصابمو خورد میکنه میگه 5 دقیقه قبلش بدون مشکل در لایسنس ارور بوده میشه درستش کنید
Minecraft Arcade xdt
این بد است. مدام منو از بازی بیرون می کنه و نمی تونم وارد حساب مایکروسافتم بشم که 200 هزار ماین کوین داشت و پولم رو هدر دادم😠😡
Minecraft არკადული cau
آن را دوست داشتم تا زمانی که منوی اصلی ظاهر نشد و بارها آن را دوباره نصب کردم هنوز هم این کار را انجام می دهد. این بازی را نخریدم که نتوانم آن را بازی کنم
Minecraft یک بازی خوب است که می توانید با دوستان خود در آن بازی کنید، بسازید، کاردستی کنید و مال من باشید! همچنین اگر باعث میشود برای دریافت آیتمها دوبار ضربه بزنید و چیزی وجود دارد که در مورد آن صحبت میکند، Minecraft را حذف کنید و آن را دوباره دانلود کنید، سپس وقتی از شما خواست تا صفحهکلید را ببینید، آن را خاموش کنید!
ای کاش انواع پرنده های بیشتری وجود داشت و از تخم ها بیرون می آمدند، اما غیر از این، اشکالی ندارد. همچنین ای کاش پله هایی مانند پشم idk یا چیزی برای ساخت مبل وجود داشت. 5 ستاره اما چون آفلاین است که چیزهای زیادی برای انتخاب وجود دارد و می توانید هر طور که می خواهید خانه بسازید!
Minecraft Arcade uutc
بسیار سرگرم کننده است، اما پس از به روز رسانی جدید، بازی من بعد از صفحه mojang بارگیری نمی شود. فقط برای پخش باید برنامه را حذف کنم و بعد از هر جلسه دوباره آن را دانلود کنم
این یکی از بهترین دانلودهایی است که انجام داده ام. این بازی سرگرم کننده است و می توانید با دوستان خود دنیای جدیدی بسازید.یکی از چیزهایی که خیلی دوست دارم این است که می توانم بین بقا یا خلاق تصمیم بگیرم.
Minecraft არკადული cau
Minecraft یک برنامه شگفت انگیز و زیبا است اولاً من فکر می کردم خرید Minecraft یک هدر دادن پول است، کمی می دانستم که شگفت انگیز است هر ماه سال روز Minecraft بهتر و بهتر می شود به نظر می رسید در انتقال فایل هایم مشکلاتی دارم اما این تقصیر من است زیرا فضای ذخیره من پر بود. بنابراین امیدوارم که اکنون نظر من را بخوانید که واقعاً این بازی چقدر سرگرم کننده و ماجراجویی است.
آیا با بازی مشکلی داشته اید که می گوید یک کلاینت قدیمی است یا مشکلات زیادی در اتصال به دنیای دوستان داشته است، از زمانی که من به 2 به روز رسانی آخر را به روز کردم، این مشکل را داشته ام.
این بازی عععععععععععاااااااااااللللللللللللللییییییییییییییی خیللللِلللللللللللی بازی خوبی یه
Minecraft არკადული cau
من عاشق این بازی هستم
من نمیتونم وارد اکانت خودم بشم، هر بار که میگه سایت نمیشه دسترسی پیدا کرد، چندین اکانت رو امتحان کردم و هر دفعه هم همینطوره.
سلام عده ای هستند که واقعا برای سرپرست 1.18 هیجان زده بودند و اکنون باید منتظر 1.19 باشیم و لطفاً هک های ماین کرافت را برطرف کنید مانند استفاده از ویژن برای زمین به دلایلی که قطعه را با برف درست نکردید و برف بالا را بریزید و سپس از بنرهایی استفاده کنید تا شما را به دنبال الماس بگردند، لطفاً آن را اصلاح کنید و برای بررسی هک هایی که ممکن است انجام ندهید، به تماشای Eystreem بنشینید.
Minecraft Arcade xdt
این برنامه عالی است! برای من کاملاً خوب کار می کرد، اما برای افراد دیگر ممکن است به دلیل مشکلات دستگاه نباشد. این یک برنامه عالی است که باید در هر دستگاهی با رتبه بندی کامل وجود داشته باشد.
من این بازی را دوست دارم، سالها آن را روی کنسول بازی کردم، سپس چند سالی بازی آن را متوقف کردم، سپس امیدوار بودم که دوباره در بهروزرسانی زیر آب روی موبایل برگردم و اکنون اینجا منتظر نسخه 1.19 هستیم، همچنین اگر بتوانید هنوز هم مفید خواهد بود. با افرادی که جدیدترین بهروزرسانی را ندارند، بازی کنید، فقط در نسخههای پایینتر در حالی که با آن شخص آنلاین بازی میکنید، چیزهای موجود در نسخه بازی خود را ندارید.
کار نمی کند، به من اجازه می دهد وارد حساب MS خود شوم، اما هیچ تگ بازی را تایید نمی کنم، حتی آنهایی که پیشنهاد می شود، بنابراین من دوباره وارد شدم، اکنون حتی نمی توانم یک آواتار انتخاب کنم زیرا "Lets Go" وجود دارد. دکمه برجسته نمی شود بعد از انتخاب آواتار
من عملا با این بازی بزرگ شدم. این خیلی به من شکل داده است و اگر بگویم بازی خوبی نیست، دروغ می گویم. همچنین نمیدانم چرا مردم از تراکنشهای خرد عصبانی میشوند، زیرا مانند EA نیست که برای بهتر شدن در بازی باید پول پرداخت کنید، آنها فقط بستههای بافتی و بستههای پوستی هستند که به سختی روی گیمپلی تأثیر میگذارند. همچنین مجبور نیستید چیزی بخرید. مطمئناً بازی دارای چند اشکال و باگ است، اما این بیشتر زمانی است که در نسخه بتا هستید. در کل من این بازی را به شدت توصیه می کنم
با چیزهای ذخیرهسازی برای فهمیدن دنیای شما چرا آن را ساده میکنم، من نمیتوانم فقط به فضای ذخیرهسازی خود بروم و این کار را به صورت دستی انجام دهم، فقط به من اجازه نمیدهد ._. علاوه بر این بازی عالی
موکمل
Harvest.io: Una granja arcade Simulación wqmp
Minecraft Bedrock دومین بازی برتری است که تا به حال ساخته شده است و من در واقع نمی دانم بدون آن چه کاری انجام می دهم (اولین بازی Minecraft Java است). هر وقت روزهای سختی را سپری میکنم، به Minecraft میروم و تقریباً میتوانم هر کاری که بخواهم انجام دهم. زیبایی این بازی همین است. می تواند به همان اندازه که شما می خواهید ساده یا پیچیده باشد. Mojang یک شرکت فوق العاده برای ادامه به روز رسانی این بازی افسانه ای پس از 10 سال است. من نمی توانم این بازی را به اندازه کافی توصیه کنم! ☺
من به ویرایش نظرات خود ادامه می دهم.. بازی عالی بود. کاش رایگان بود گفتم استودیو روبلکس برای کامپیوتر است، من ترجیحا Minecraft بازی می کنم. این بازی عالی است!! راهی برای محبوب کردن این بازی وجود دارد که این بازی را رایگان می کند. بازی شگفت انگیز بود، بازی با دوستان، حالت بقا و خلاق، یعنی .. وای! شگفتآور بود! ویرایش شده: UvU
من عاشق این بازی هستم اما بیشتر فضای ذخیره سازی من را اشغال می کند. گوشی من فضای ذخیره سازی زیادی ندارد اما امیدوارم به زودی آن را روی لپ تاپم دریافت کنم تا بتوانم بدون تأخیر زیادی گیم پلی داشته باشم. من این بازی را به همه افراد توصیه می کنم.
دلیل دو ستاره بودن آن این است که من نتوانستم حساب مایکروسافت را تغییر دهم، همیشه به آن یک حساب چسبیده است.
پس از به روز رسانی 1.18 من همیشه تعدادی از روستاییان خود را از دست می دهم و حتی حیوان خانگی ام ناپدید می شود. نمی دانم چرا این اتفاق می افتد، اما لطفاً آن را اصلاح کنید. من از پرورش دهکده های جدید هر زمان که ناپدید می شوند، حالم به هم می خورد
Minecraft، لطفا بازی خود را تعمیر کنید. بنا به دلایلی، پس از خروج از Minecraft، تنظیمات بازنشانی می شوند. همچنین برای استفاده از دکمه باید دو بار ضربه بزنم و نمی توانم اسکرول کنم. لطفا همه اینها را اصلاح کنید.
سلام! من کاملاً عاشق این بازی هستم، اما همچنان کد Ghast را دریافت می کنم، حتی اگر قبلاً کارهای زیادی برای جلوگیری از آن انجام داده ام! لطفا در اسرع وقت این مشکل را برطرف کنید، من نمی توانم بسته های منابع را دانلود کنم و همچنین هر بار که بازی را ترک می کنم بدون تنظیم مجدد بازی (ذخیره) خود به سرورها بپیوندم! اگر این کار ادامه پیدا کند، ممکن است بازی را متوقف کنم
زیر در حال حاضر بسیار glitched است، به خصوص در هنگام ساخت در حالت خلاق.
گوشی قدیمی من تا حدودی کند است و من فقط می خواهم دنیای خود را به تلفن جدیدم منتقل کنم. متأسفانه، هیچ راهی برای انتقال آن از طریق فایل ها به جز اشتراک در یک قلمرو وجود ندارد.
بازی شگفت انگیز 10/10. خلاقیت بسیار زیادی برای هر کاری که می خواهید انجام دهید و دوست دارید انجام دهید. موسیقی بسیار آرامش بخش است و در صورتی که مانند من نتوانید آن را پیدا کنید در مغازه قرار دارد. توسعه دهندگان توجه زیادی به جامعه دارند و به روز رسانی های عظیم و شگفت انگیزی را منتشر می کنند. 10/10.
من همین امروز دانلود کردم و با پول خریدم، اول کار کرد اما وقتی دوباره بازش کردم گفت مشکل داره که بفهمه خریدم یا نه
این بازی بسیار شگفت انگیز است، من آن را بسیار سرگرم کننده توصیه می کنم، اما دلیل اینکه من به آن 2 ستاره می دهم این است که باعث می شود فایل های داده را جابجا کنم و آنقدر طول می کشد که اکنون چند هفته است که نمی توانم Minecraft را بازی کنم.
من عاشق این بازی هستم. بازی بسیار سرگرم کننده است امروز شروع شد و مشکلات بارگیری را به من داد. من تازه نصبش کردم و در حال نصب مجدد هستم. نمی دانم چرا شروع به بازی کرد، اما آن را دوست ندارم.
بهترین گیم دنیا
به طور کلی یک بازی عالی بود اما گاهی اوقات موفق به بارگیری یا ایجاد دنیاها نمی شود و برای ورود با حساب مایکروسافت مشکل دارد.
بازی را دوست دارم، اما به عنوان یک گیمر ماین کرافت، هیچ جوی استیکی وجود ندارد، برای گیمرهای موبایل این کار بدون جوی استیک واقعا سخت خواهد بود.
بازی خوبی است، اما اگر فقط دستگاهم را به حالت Sleep قرار دهم، به کارش ادامه میدهد، فقط ساعتها کارم را از دست دادهام چون فقط دستگاهم را به خواب انداختم، همچنین مکث کردن آن باعث توقف واقعی آن نمیشود، لطفاً اصلاح کنید
میگه باید آپدیتش کنم ولی وقتی امتحان میکنم نمیذارم اینو درست کنم ولی این یه بازی سرگرم کننده فوق العاده عالیه ولی فقط مشکل رو درست کن👌😁این یک اشتباه نیست ✨ شاهکاره ✨
حتی نتونستم بازی کنم برادرم چند ماه پیش آن را دانلود کرد و خراب شد، بنابراین من آن را پس دادم، او دوباره آن را خرید و اکنون نمی توانم آن را پس بدهم به علاوه هنوز هم خراب می شود.
من Minecraft را دوست دارم، اشتباه نکنید بازی خوبی است. ولی من حتی نمیتونم درستش کنم چون مدام از سیستم خارجم میکنه :/. من بارها سعی کردهام دوباره وارد سیستم شوم، اما همچنان به من میگوید مشکلی پیش آمده است و بعداً دوباره امتحان میکنم. من آن را حذف و دوباره نصب کردم و همین مشکل همچنان ادامه دارد.
واقعا محکم، خیلی دوستش دارم! کاملا ارزشش رو داشت. با وجود این، 4 ستاره، به دلیل بهروزرسانیهای با اشکال و اولیه که اخیراً منتشر شده است. به غیر از آن، بازی شگفت انگیز IMO.