Post by loaranscadiccomp on Feb 6, 2022 15:31:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Paint by Number Coloring Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کد تقلب glitch gems ▞▞▞
▞▞▞ Paint by Number Coloring Games 2022 version ▞▞▞
بنابراین این قبلاً برنامه مورد علاقه من و یک تسکین دهنده استرس عالی بود و به راحتی یک برنامه 5 ستاره بود، اما اخیراً در اینجا در مدت زمان معقولی بارگیری نمی شود. همچنین، من فکر می کنم شما بچه ها با نسبت تعداد به رنگ تنبل می شوید. من فقط یک صفحه رنگ آمیزی انجام دادم که فکر می کنم 9 رنگ وجود داشت که اشکالی ندارد، اما بدن و موهایی که قسمت اصلی صفحه رنگ آمیزی بودند، همه یک رنگ بودند. منظورم این است که بی خیال. اگر می خواهید در مورد افزودن رنگ تنبل باشید، حداقل گزینه ای ایجاد کنید که بتوانیم از رنگ های مورد نظر خود استفاده کنیم. همچنین یک چیز جزئی دیگر که وقتی افراد و نژادهای مختلف از برنامه خود استفاده می کنند واقعاً مهم است. مردم در سایههای مختلف ظاهر میشوند و دیدن آن به جای اینکه هر شخصیتی پوست روشن داشته باشد، خوب است. فقط چیزی برای در نظر گرفتن.
خیلی الیه🌹♥️♥️
من واقعا این بازی رو دوست دارم. با این حال، اخیراً کیفیت تصاویر کاهش یافته است. اکثر آنها دارای تکه های رنگی بزرگی هستند که در تصاویر گم شده اند. در جایی که مانند قبل، تصویر کامل می شد، اکنون آنها قطعات عظیمی را از دست داده اند و ناقص هستند. همچنین، طرح های رنگی دیگر منسجم نیستند. کیفیت شما چه شده بود؟
این را تا آخرین به روز رسانی دوست داشتم. الان تبلیغات خیلی زیاده من می دانم که همه شما باید تبلیغات بگذارید، اما بعد از هر عکس مضحک است. و اکنون تقریباً باید انگشتم را از طریق صفحه نمایش بگذارم تا در مناطق خاصی رنگ آمیزی شود. من هم دوست ندارم که هیچ گونه تنوعی در تصاویر افراد وجود نداشته باشد. دنیا مثل همه عکس های مردم شما کم رنگ نیست. اگر این کار ادامه پیدا کند، آن را حذف خواهم کرد. *حذف تبلیغات بسیار زیاد بسیار آزاردهنده.
این شگفت انگیز است که با این منقضی شده است، مانند این که بازی شگفت انگیز است، شما واقعاً باید این بازی را ادامه دهید.
راست میگه غلام زرگرزاده خیلی بازیش بد ولی به خاطر خواهر کوچیکم چون دوست دارش به هش سه تا ستاره میدم وهم ممنون میشم از سازندش اصلا کلا به خاطر خواهر کوچیکم
چه آشفتگی! هزاران فضا بدون شماره، لکههای سفید در سراسر تصویر نهایی باقی میماند، بهعلاوه چندین اشتباه شمارهگذاری، همه در اولین و تنها تصویری که من امتحان کردم. هر بار که عکس را حرکت می دهید یا کوچک می کنید یا بزرگ می کنید یک ثانیه طول می کشد تا فوکوس شود. و برای تکمیل آن، فقط برای دریافت یک اشاره باید 1 دلار بپردازید!. خیلی ناامید کننده، چون من عکس ها را خیلی دوست داشتم.
بد نیست فقط سه ستاره براش کافیه
سلام من مهشید هستم بازی خوبی هست اما مشکلی که دارد این است که تبلیغ های زشتی را برای همین ۳ ستاره ندارد لطفا پیگیری کنید. باتشکر🌷
دوست نداشتم عکساش قشنگ نیست
برنامه عالی هست ولی بعد از بروزرسانی دیگه باز نمیشه شه خواهش کنم بهش رسیدگی کنید
این بازی فوقالعاده است، تنها چیزی که دوست ندارم این است که قبلاً تبلیغات بیشتری را میدیدم که کمی آزاردهنده است اما بد نیست. من دوست دارم که بتوانید تصویر را ذخیره کنید و بتوانید از شر واترمارک و انواع مختلف طراحی خلاص شوید.
این "بازی" به معنای واقعی کلمه فقط یک دسته ضربه زدن است. شما فقط می توانید در قسمت هایی که رنگ انتخاب شده مطابقت دارد رنگ آمیزی کنید، بنابراین هیچ راهی برای اشتباه یا خلاقیت وجود ندارد و انتخاب کنید که هر رنگ به کجا برسد. همه چیز از پیش تعیین شده است، هر گونه سرگرمی یا منحصر به فرد بودن را از "بازی" حذف می کند. اگر میخواهید فقط ضربه بزنید، تعداد زیادی بازی دیگر برای آنها وجود دارد که در واقع کارها را انجام میدهند و مقداری آزادی به شما میدهند.
بازی خوبیه ولی کمی آسان است اگر کمی سخت بود.خیلی خوب می شد خییییلی خوب میشد
Paint by Number Coloring Games போர்டு lvgg
من عاشق انتخاب عکس و رنگ هستم. من دوست دارم جمجمه های بیشتری ببینم. با این حال، یک تغییر که اصلا خوب نیست فشار طولانی برای تغییر شماره است. برای کسی که مبتلا به بیماری پارکینسون است، بسیار ناامید کننده است!! لرزش من باعث می شود که روی نقاطی که قصد ندارم فشار بیاورم. اوگگگگگگ!!!!! خیلی آزار دهنده!!!!! به خصوص زمانی که در سرویس مشکلی وجود دارد. لطفاً اصلاح کنید یا آن را به یک گزینه تغییر دهید؟
این بازی خیلی خوب دانلود کنید
😍😍😍
تصاویر دوست داشتنی اما آیا رنگین کمان کمتری وجود دارد؟ ترکیب رنگ های بسیار زیبا دیگری نیز وجود دارد. یک گزینه بی صدا ایجاد کنید. من قرار است آرامش بخش باشم و تبلیغات شما به طرز ناخوشایندی بلند است، تبلیغات حتی بدتر!
افتضاح بود هیچ چیز نداشت همش رو باید فیلم میدیدی تا باز بشه 😭😭😭
به نظر من برنامه کم است. من چه احمقم. من تصور می کردم که یک برنامه رنگ آمیزی است که شما می توانید از قدرت مغز خود برای رنگ آمیزی آنطور که برای آن لحظه لازم می دیدید استفاده کنید. اما با ظهور بیشتر و بیشتر از این «بر اساس اعداد»، استفاده از تخیل، الهام، الهامبخش شما، چالش را از بین میبرد. علاوه بر این، همه ترکیبات رنگی در یک زمان، همیشه به نحوی با هم ترکیب نمی شوند که چشم نوازی کنند. سرگرم کننده بود، اما برای من نیست. در حال حذف نصب
خیلی خوبه دست سازندش درد نکنه اونایی که دوست دارم لطفا فش ندید خیلی خوبه ممممممننننوووون خیلی عالیه دست سازندش درد نکنه
خیلی بازی کوب بود
من به این بازی 5 ستاره می دهم، اما این را روی آتش خود نصب کرده ام و وسط یک عکس، ناگهان بسته می شود. من نمی توانم جایی برای ارسال درخواست پشتیبانی پیدا کنم. پس بله 2 ستاره است.
Monster Legends Strategi evt
این عالی من دوسش دارم من میخوام بهش 5 تا ستا ره ندم میخوام انقدر ستار بدم👈999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999من طرف دار اناوالساو و دختر کفشدوزکی هستم
عالی ❤️😍
برنامه سرگرم کننده با این حال صادقانه برای من یک نجات بخش بوده است... من برای اشتراک طلایی پلاس هزینه کردم و اصلاً تبلیغات را حذف نمی کند. این همه نکات و غیره را ارائه می دهد، اما تبلیغات یکسان باقی می مانند.
این بازی خیلی سخت بود اما خوب بود
Trò Chơi Tô Màu Theo Số Dạng bảng muc
عالیه ولی از وقتی بروزرسانی کردم. براد آپلود نقاشی ها باید فیلتر شکن روشن کنم. قبلا اینطوری نبود سرعتش هم بهتر بود
چند نفر هستند که خیلی حرف های خوبی میزنن در مورد این بازی و شاید راست میگن من هم از این بازی خوشم اومده اما برای من چون گوشیم قدیمی هست نقاشی هایی که واقعی هستند رو نمی یاره و هی پیام میده که برای همین برنامه می شه ۲. ستاری میدم
این برنامه قبلا خوب بود سپس یک ماه یا بیشتر، آنها شروع به اجازه تبلیغاتی کردند که به طور خودکار بازی ها را در تلفن شما نصب می کنند، چه بخواهید یا نه. سه بار مجبور شدم بازیهایی را که نصب نکردم حذف کنم. سه ضربه، شما بیرون هستید! من نیازی به رنگ آمیزی بد ندارم!
عالی بازیش خیلی خوبه ممنون از سازندش
جالب بود😁❤
این یک بازی واقعا زیبا و سرگرم کننده است، اما باید بگویم که جنسیت بیش از حد زنان در نقاشی ها واقعا آزار دهنده است.
در کل بازی عالی! اگرچه مشکلی وجود دارد که نیاز به تعمیر دارد، اما هر از چند گاهی در حالی که در وسط نقاشی چیزی هستم، نام بازی نشان داده می شود و نقاشی به طور کامل بازنشانی می شود! خیلی آزاردهنده است، اما خوشبختانه اغلب این اتفاق نمی افتد، لطفاً آن را اصلاح کنید، سپس بررسی یک 5 ستاره خواهد بود
خوبـــه💜🍫
اگه بدون اینترنت بود خعلی خوب میشد واسه هر چیزی باید یه دونه فیلیم ببینیم😐
من واقعاً تصاویر موجود برای رنگ آمیزی را دوست دارم. سرگرمی زیادی وجود دارد! اما آرتیفکت (پیکسل های سفید) اطراف خطوط در حین رنگ آمیزی واقعاً این تجربه را برای من خراب می کند. ای کاش راهی برای خاموش کردن خطوط برای عکس ها وجود داشت یا فقط راهی برای رفع آن وجود داشت.
بازی مورد علاقه ام است.
من عاشق این بازی هستم. من می توانم هر جایی را در هر زمان رنگ کنم. من فقط برای خلاص شدن از شر تبلیغات پول پرداخت کردم. برخی از تبلیغات به صورت صفحه سیاه ظاهر می شوند، برخی دیگر راهی برای بازگشت ندارند. این خیلی آزاردهنده است. باید برنامه را ببندم و دوباره راه اندازی کنم. حتی مجبور شدم گوشیم را ریستارت کنم. اگر این مشکل برطرف شود، تغییر می دهم زیرا واقعاً برنامه خوبی است.
عاشق تصاویر یک مشکل این است که این عدد اغلب به اندازه ای بزرگ است که داخل قسمت پازل قرار می گیرد و تشخیص اینکه آیا ناحیه کنار آن قبلاً با رنگ پر شده است یا خیر. من در حال بررسی حذف نصب هستم.
من با برنامه خود مشکل دارم، سعی کردم آن را به روز کنم اما همچنان هر بار که آن را باز می کنم بسته می شود!
جامعه اور
اصلا بدرد نمیخوره