Post by loaranscadiccomp on Feb 6, 2022 15:40:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Candy Crush Saga ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Candy Crush Saga IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ piiramatu žetoonide häkkimine ▞▞▞
▞▞▞ Candy Crush Saga 2022 version ▞▞▞
Jään nädalateks tasemele ilma lahenduseta, mu kaarti ei saa osta, pidevalt ütleb, et tehing ebaõnnestus, arvan, et on aeg see mäng desinstallida, neil pole võimalust päästa mängijaid, kes on päevadeks kinni jäänud
Mul on pidevalt probleeme videote vaatamisega ja ekraan läheb pärast videote vaatamist mustaks, et rohkem liigutada. 😐
Minu nõuannete kohaselt on see hea mäng, see tekitab veidi stressi, kuid see on hea viis oma aja veetmiseks, kui mul on igav või oma aju tööd teha, naudin seda jave väljakutset ja palju muud, mulle meeldib see, kuidas seda palju kordi värskendatakse aga oleks tore, kui igavlevale mängule on värskendus, kuid see on siiski lõbus nauditav mäng igas vanuses (välja arvatud beebile) ja sugu on tore mäng thx bye
Mul on selle mänguga tunde lõbus olnud. See stimuleerib aju, seda saab mängida koos sõpradega või üksi, mitmel tasemel boonuste ja asjadega, mida võita, et oleks lihtsam. Soovitan seda kindlasti!
Suurepärane mäng, hea rakendus. Igapäevase preemia ülempiir on 30 päeva, mis pole probleem, kuid viimase kuu jooksul on mitu korda juhtunud, et mäng lülitub juhuslikult 30 päevalt 25, 23, 26 päevale, kuigi ma taotlen oma preemiat. igapäevane tasu iga päev. See on väike asi, kuid ma tunnen, et see võtab täiusliku hinnangu
Rest in Pieces Pelihalli mma
On suur erinevus selle vahel, et see on üliraske tase ja mängutegijad, kes üritavad oma mängijaid oma raskelt teenitud raha kulutada. Olen olnud nädalaid samal tasemel kinni ja olen valmis kommide juhuslikkuse tõttu rätiku sisse viskama. Nad ei kuku maha, et anda teile vähimatki võimalust. Ei ole nii nauditav
See mäng on hämmastav 👏! Siiani pole mul probleeme esinenud, välja arvatud mõnikord, kui see lööb mind mängust välja, kui tahan midagi lisada. Peale selle on see imeline!
Lahe mäng, huvitav
Suht hea mäng
7 hüpikakent tasemete vahel on liiga palju. Pärast iga taset näitab see, kus sa oled iganädalase väljakutse, igapäevase võistluse, ostupakkumise, mõnikord 2. Märgistades, et mängu on raske mängida. Tundub, et ma löön X-le rohkem kui midagi.
Lae Candy Crush Saga MOD APK 1.206.0.2 (piiramatud elud) Reklaame pole, ohutus. Tasuta APK Candy Crush Saga MOD uusim versioon Androidile aadressil 9MOD.
Tore!
Flappy Bird ja muud vabaaja mängud on muutunud pigem ühistranspordi ... Noor daam oma telefonil, kes mängib Clash of Clans'i või Candy Crush Saga,
Mulle meeldis see mäng kunagi. Kuid see on muutunud naeruväärseks tasemetega, mida peate nädalaid mängima, et proovida ja läbida. Ja kasutage iga korduvat võimendust, mida saate ja ikkagi ei läbi. Mulle meeldib, et see ei ole lihtne, aga see pole ka enam lõbus. Ma vihkan selle mängu desinstallimise mõtet pärast nii palju raisatud aastat selle mängimiseks.
PALUN lahendage probleem, et kui vaatate reklaame, et nõuda käike, on enamasti reklaam lihtsalt must ekraan ja see jääbki selliseks, siis peate mängust täielikult loobuma!!!! See on nii masendav, kuna see on raisanud nii palju elusid ja liigutusi, teades, et oleksite võinud mõne taseme lõpetada, kui mitte musta ekraani!
Pärast 3 päeva samale tasemele jäämist on mul õnnestunud sellest mööda pääseda ainult selleks, et jõuda teise juurde, kus kõik võimsused ja 5 on edasi, ei saa enam mööda minna. Selle mängu tasemekujundus pärast 1000. taset on võimatu. Just kustutasin mängu.
Märkus. Lk 68/167: juhised / parimad õpetused - Stealth Settings
Suurepärane mäng meelelahutuseks. Kuid pettumus, kui video tõrges ja rakenduse sulges.
Hankige Kuku Kube Puzzle – Microsoft Store, et-EE
Mäng sulgub iga kord, kui proovin vaadata videoid tasuta korduvate liigutuste jms jaoks. Olen proovinud kõike, sealhulgas vahemälu ja andmete tühjendamise sundpeatamist ning desinstallimist ja uuesti installimist, mis ei toimi. Mäng on katki.
Väsinud, et asju ei saa. Olnud nädal aega samal tasemel. Ma saan koogist tund aega energiat, kuid siis pole seda seal. Sain kommi ja seda seal polnud. Nad peavad selle kas parandama või võimaldama mõne taseme vahele jätta. See oli suurepärane mäng, kuni see ei andnud mulle enam võimsusi, mille ma "võitsin"
Candy Crush Saga કેઝ્યુઅલ pxt
Päris hea mäng
Candy Crush Soda Saga - Kogukond | Facebook
Candy Crush Saga - Inbox Games
KÕIGE HALVEM MÄNG ÜLDSE AINULT MINGID BOOMERID MÄNGIVAD SEDA TÄIESTI PASK!!!
See mäng on väikeste väljakutsete mäng, kuid kui te EI PÖÖRA VAJALIKKU TÄHELEPANU, teeb see teile hulluks. See on üks paremaid valikuid, kui peate valima. Sellel on mitu erinevat taset alates lihtsalt ok-st kuni Damn*t-ni, KUIDAS SELLEST LÄBI SAADA.
Pärast värskendamist visatakse mind mängust välja iga kord, kui proovin tõuke saamiseks reklaami vaadata.
Kas kellelgi on veel kullakange lahti? Kuidas neid tagasi saada. Mul oli eelmisel päeval 27 kullakangi ja täna on mul 1 pluss mängus tõrge ja te kaotate auhindu, mida proovite tasemete läbimiseks
Armastan seda mängu, kuid iga kord, kui ma võidusõidu võidan, ei lase see mul oma auhinda välja nõuda, mul ei ole probleeme ühegi muu võidatava asja väljanõudmisega, kuid võidumänguga, olenemata sellest, mitu korda ma nõude nuppu klõpsan, see ei tööta kas keegi võiks selle probleemi parandada
Peaksite kindlasti jõudma sinna, kus meeskonnaliikmed saavad rakenduses vestelda. Miks teha värskendusi igal nädalal? Igal nädalal hakkab mu kommiarmastus olema imelik ja ma pean seda värskendama, et see normaalseks saada. Iganädalane. iga. Vallaline. Nädal.
See candy crush saaga uus versioon on prügikast! Kuna ma värskendasin uusimale versioonile, ei saa ma mängu enam mängida. Mul ei ole mängule juurdepääsu, sest iga kord, kui proovin seda avada, olen sunnitud rakenduse peatama, kuna see ei reageeri. Palun tehke sellega võimalikult kiiresti midagi.
brauserile: 12. aprill 2012 iOS-ile: 14. november 2012. Androidile: 14. detsember 2012. Fire OS-ile: 11. detsember 2014. Windows Phone'ile: 6. september 2012
Kui proovite reklaami vaadata, et saada rohkem liigutusi, läheb see reklaami näitamise asemel mustale ekraanile. Peate sundima mängu sulgema, mis kaotab elu. Peab reklaami kallal töötama, et inimesed saaksid seda reklaami vaadata ja mängu jätkata
Isiklik valik: minu viis lemmikmängu iOS-i jaoks - Actualidad ...
Candy Crush Saga Ajanviete zgfx
Ok võiks olla uus ja täiustatud süžee koos veel mõne üllatusega, see on nauditav ja pole mulle mängimine maksma läinud 5 senti jah!!!
Ma armastan seda mängu ja olen mänginud pikka aega. Minu ainuke kaebus on see, et kui pääsen boosterile, läheb ekraan mustaks ja pean mängust väljuma, samuti kaovad mu šokolaadikarbid nädalaks või kauemaks.
Väga hea mäng
Ühe seadme võimendajaid ei saa konto kaudu teise seadmesse üle kanda. Mängisin seda mängu aastaid oma vanal seadmel ja kaotasin edu, kuigi mul oli konto. Muidu lõbus mäng.
See mäng on lõbus, kuid andsin sellele ainult 3 tärni, sest rohkemate elude saamiseks kulub aega umbes kaks ja pool tundi, mis on liiga pikk aeg.
Fantastiline mäng, ainult et mõnikord jääb see võrgus mängides kinni! Muidu on ok. Palun proovige selle mängu administraatorit mängu kiirust parandada ja palun olen väsinud kaotamast elusid, kui mängides ühendatud mäng ei reageeri.
Lõbus
Ma armastan seda mängu, aga teie neetud reklaamid on liiga pikad!!!😠😠. Pärast iga liigutust ilmub 30-sekundiline reklaam! Nad on lihtsalt tüütud, sest nad on liiga pikad!!!😠😠
Kõrgeim tase, milleni ma jõudnud olen, on 2045. Läksin tagasi algusesse, et näha, kui kaugele ma seekord jõuan, kuid episoodivõistlus pole veel alanud, kuigi olen seda arvustust kirjutades 155. tasemel. olen üsna pettunud, kuna mu algsed 50 kullakangi on kadunud ja enam pole järelvõimendeid, peaaegu võimatu tasemele ronida. Hankige haardearendaja, see peaks olema lõbus, ühesõnaga hinge hävitav
Okei
pythoni andmetüübid ja tüüpide teisendamine - InvestMap
Äge mäng